back

Кубок району з волейболу

06 лютого 2017

04 лютого в спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту відбувся кубок району з волейболу серед команд сільських спортивних колективів, присвячений 99-й річниці Подвигу Героїв Крут.

Участь у змаганнях взяли 9 команд. За підсумками напруженої боротьби призерами стали: ІІІ місце – команда «Фотруна» с.Ніжинське, ІІ місце – команда «Відродження» с.Сальне, І місце – команда «Україна» с.Крути. Зовсім трішки не вистачило, аби потрапити до числа призерів гравцям с.Світанок, які у підсумку були четвертими.

Слід зазначити, що команда з с.Крути вперше за останні 12 років вийшла в фінал та стала переможцем даного турніру. Відповідно радості гравців не було меж.

Урочисту церемонію нагородження провели голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту РДА Андрій Штайнеккер, директор ДЮСШ «Колос» Володимир Євтух. Переможці були нагороджені кубками, медалями та дипломами.

За постійне сприяння у проведенні спортивних змагань районна державна адміністрація дякує директору ВП НУБіП "Ніжинський агротехнічний інститут" Василю Лукачу та працівникам кафедри фізичного виховання.

Сектор сім’ї, молоді та спорту РДА