back

Дано старт патріотичному челленджу з лижного пробігу «Здорова нація»

06 лютого 2017

Більше 30-ти працівників апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації на чолі з головою райдержадміністрації Вячеславом Івашиним об’єдналися з метою ще раз нагадати громадськості про переваги активного відпочинку та здорового способу життя.

03 лютого на базі районного осередку фізкультурно-спортивного товариства «Колос» відбувся патріотичний челлендж з лижного пробігу «Здорова нація». В рамках заходу учасники здійснили лижну прогулянку на відстань близько 2 км.

- Якщо хочеш щось змінити, розпочни з себе, - зазначив Вячеслав Анатолійович. – Якщо ми хочемо виховувати активну здорову молодь, то перш за все самі маємо стати прикладом для наслідування. І хто ж як не державний службовець, повинен започатковувати нові добрі справи. Маю надію, що решта трудових колективів району та області підтримають нашу ініціативу і продовжать естафету.

По завершенню пробігу, учасників чекали смачні польова каша та чай. За сприяння в організації заходу дякуємо Ніжинській районній організації профспілок працівників державних установ.

Сектор сім’ї, молоді та спорту РДА

Ніжинська районна державна адміністрація цю естафету передає всім, хто ставить собі за пріоритет активність і здоров’я.

Здорова нація – міцна держава!