back

Час добра

02 лютого 2017

Соціально-економічні зрушення, які сталися в Україні, в більшості людей викликають розгубленість. Кожна сім'я, а особливо багатодітна, сім'я, в якій виховується дитина-інвалід, одинока матір або батько, малозабезпечена сім'я потребує соціальної допомоги і підтримки з боку соціальних служб та державних органів.

Саме тому сьогодні, 2 лютого, в Ніжинській районній державній адміністрації відбулася зустріч голови Вячеслава Івашина, його заступника Оксани Мелашенко, директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олени Подпоріної, начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Олега Жадька з сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. Запрошені сім'ї ділилися найболючішими проблемами, які самостійно не можуть подолати. Разом шукали шляхи їх вирішення та намагалися донести кожній людині, що вона в цьому світі не самотня.

Представник Фонду Асоціації Іспанії «Йди з нами» Людмила Герасименко ознайомила присутніх із основними напрямками діяльності організації, особливостями літнього оздоровлення українських дітей та їх відпочинку в іспанських родинах.

Наприкінці заходу 20 сімей від фонду Асоціації Іспанії отримали дитячий одяг, який був у користуванні, та продуктові набори (борошно, крупи, цукор, олія, консерви, ковбасні вироби, кондитерські вироби).

Маємо надію, що спільна турбота про найуразливіші верстви населення забезпечить сприятливі умови для гармонійного розвитку дітей.

За матеріалами районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді