back

Зустріч народного депутата України Олександра Кодоли з медичними працівниками

02 лютого 2017

Сьогодні, 2 лютого, відбулась зустріч народного депутата Олександра Кодоли та голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина з керівництвом і персоналом медичної галузі району.

Олександр Кодола розповів в цілому про 2 роки своєї депутатської роботи та зупинився більш детально на тому, яку допомогу отримала галузь охорони здоров’я Ніжинщини. Зокрема, для центральної районної лікарні було закуплено обладнання на 190 тис. грн.: кардіодефібрилятор, апарат штучної вентиляції легенів. 3 електрокардіографи і 3 комплекти для стерилізації та збереження медичного обладнання були придбані для амбулаторій, а також 50 сумок-вкладок з необхідним наповненням для відвідування хворих удома фельдшерами району на суму 247 тис. грн.

27 сумок з медикаментами, інструментарієм та перев’язочним матеріалом Олександр Кодола вручив сьогодні особисто головному лікарю КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Івану Бондарю.

Крім того, народний депутат відповів на запитання медиків, що стосувались тарифної сітки для медичних працівників та вислухав пропозиції щодо закупівлі необхідного обладнання для центральної районної лікарні, зокрема апарату ультразвукового дослідження. Щодо останнього керівництво районної влади спільно із сільськогосподарськими підприємствами, сільськими радами та просто небайдужими громадянами шляхом благодійної допомоги вже розпочало роботу у цьому напрямку. Пообіцяв зробити свій внесок для закупівлі апарату УЗД і Олександр Кодола.

Головний лікар центральної районної лікарні Юрій Солодько подякував і депутату, і керівництву райдержадміністрації за постійну підтримку і допомогу, а головне за розуміння проблем медичної галузі Ніжинщини.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин зауважив, що одне із головних завдань районної влади - вчасно виплачена заробітна плата медичним працівникам. І свідченням нашої роботи є те, що 2017 рік медики зустріли без боргів. Крім того, за рахунок районного бюджету було закуплено 2 інгалятори та набір хірургічного інструментарію.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА