back

У талалаївських учнів буде сучасний комп’ютерний клас

25 січня 2017

В рамках угоди Міністерства освіти і науки України з Урядом Китайської Народної Республіки щодо поставки комп’ютерного обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів області багато шкіл Чернігівської області вже отримали нові комп’ютери.

13 одиниць комп'ютерної техніки та все необхідне обладнання було передано і для Талалаївської ЗОШ 1-3 ст. Керівництвом райдержадміністрації разом з дирекцією школи було вирішено обладнати сучасний комп’ютерний клас у школі, перш ніж розмістити комп’ютери.

24 січня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин побував у Талалаївській ЗОШ, щоб обговорити питання облаштування класу. Разом з заступником голови райдержадміністрації Оксаною Мелашенко, начальником відділу освіти Лесею Лозовою, директором школи Петром Козачуком він оглянув клас, де планується встановити комп’ютери. Посадовці на місці визначились з першочерговими роботами, які необхідно провести найближчим часом. Обговорили питання укомплектування та розміщення меблів, проведення ремонтних робіт, заміни вікон, дверей. Представник ПП «Герасименко», яке буде виготовляти меблі для класу, зробив необхідні заміри та розрахунки.

- Облаштування сучасного комп’ютерного класу дасть можливість учням оволодіти актуальними знаннями та навичками на належному рівні та забезпечить комфортні та зручні умови для роботи як дітям так і вчителям - зауважив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА