back

Нарада у голови райдержадміністрації з питань співпраці з Лосинівською ОТГ

24 січня 2017

24 січня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів робочу нараду по обговоренню нагальних питань співпраці з Лосинівською об’єднаною територіальною громадою. Участь у роботі взяли заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, голова районної ради Олег Бузун, начальник відділу освіти Леся Лозова, депутат обласної ради Микола Шматок та Лосинівський селищний голова Володимир Андрієць.

У процесі роботи перед новообраним головою громади стоїть багато завдань, вирішення яких потребує допомоги та підтримки з боку районної влади. Зокрема, на сьогоднішній зустрічі очільника громади з керівництвом району було обговорено механізм відшкодування коштів за газ у січні місяці у навчальних закладах, які знаходяться на території Лосинівської громади. Начальник відділу освіти озвучила пропозиції щодо необхідної суми коштів для надання субвенції з бюджету громади до районного бюджету для здійснення відшкодування частини коштів для оплати за газопостачання по Лосинівській ЗОШ 1-3ст., Лосинівській ЗОШ 1-2ст., Шатурській та Сальненській школах. Відповідне рішення буде прийнято на сесії селищної ради.

Учасники наради також обговорили питання доцільності створення відділу освіти у Лосинівській громаді, його кадрового забезпечення. За словами Володимира Андрійця структура селищної ради уже затверджена і в планах голови оголосити конкурс на посаду начальника відділу освіти.

На завершення роботи голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин запевнив Лосинівського селищного голову у тому, що районна державна адміністрація і він особисто завжди готові надати допомогу у вирішенні будь-яких питань громади.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА