back

Обговорили питання облаштування вуличного освітлення у Переяслівці

24 січня 2017

Одним з першочергових напрямків у роботі новообраного сільського голови Переяслівки Олександра Охонька є облаштування вуличного освітлення у селі. На його прохання та прохання мешканців громади посприяти у вирішенні даного питання відгукнувся голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, керівництво Ніжинського РЕМу в особі керівника Артура Піжуріна, керівництво ЗАТ «Ніжинський консервний завод».

23 січня голова райдержадміністрації з робочою поїздкою відвідав с. Переяслівку аби обговорити з сільським головою Олександром Охоньком питання облаштування вуличного освітлення в населеному пункті. Разом з очільником району завітали начальник Ніжинського РЕМу Артур Піжурін та керуюча Переяслівським відділенням Ніжинського консервного заводу Людмила Гальонко.

Під час спілкування були намічені першочергові кроки по проведенню робіт з облаштування освітлення на центральній вулиці села та обговорені питання їх фінансування. ЗАТ «Ніжинський консервний завод», який орендує землі на території громади готовий надати допомогу та оплатити всі витрати.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА