back

Підготовка до відзначення 99-ї річниці подвигу Героїв Крут

24 січня 2017

29 січня виповниться 99 років бою під Крутами, який увійшов в історію як беззаперечний вияв мужності юнаків, які віддали своє життя за незалежність України. Їх подвиг – яскравий приклад патріотизму для прийдешніх поколінь.

Щороку в цей день на території області та району відбувається ряд заходів, спрямованих на гідне вшанування подвигу героїв. А головним заходом всеукраїнського масштабу буде проведення мітингу-реквієму з нагоди 99-ї річниці бою під Крутами на території Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут» у с. Пам’ятне Борзнянського району.

Нараду щодо участі делегації Ніжинського району у мітингу-реквіємі провів сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Участь у нараді взяли заступники голови Сергій Батрак, Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Коник, керуючий справами районної ради Олена Прищепа та керівники структурних підрозділів РДА .

Учасники наради обговорили питання формування складу делегації, забезпечення роботи наметів та гарячого харчування для учасників заходу, закладів виїзної торгівлі, участі учнівської та студентської молоді у заходах тощо.

Окрема увага була акцентована на проведенні спортивних змагань серед школярів та дорослих у Крутівській ЗОШ, присвячених цій визначній даті, анонсуванні та висвітленні заходів у засобах масової інформації.

За результатами наради голова райдержадміністрації дав ряд доручень відповідальним виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА