back

Позачергова сесія районної ради

20 січня 2017

20 січня відбулась 9 (позачергова) сесія районної ради 7 скликання, яку провів голова районної ради Олег Бузун. Участь у роботі сесії взяв голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

Депутати прийняли рішення про передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради установ та майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району, зокрема, Лосинівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лосинівську ЗОШ І-ІІ ступенів, Сальненський навчально-виховний комплекс, Шатурський навчально-виховний комплекс «ЗНЗ-ДНЗ І-ІІ ступеня», їх майно та грошові кошти.

Також було розглянуто ще ряд питань та прийнято відповідні рішення, а саме: про оренду комунального майна, про зменшення розміру орендної плати, про затвердження районної Програми підтримки міськрайонної газети «Ніжинський вісник» на 2017 рік.

Додатково до порядку денного депутати внесли ще 2 питання: про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель та про звернення до правоохоронних органів та земельної інспекції. Згоди дійшли лише щодо останнього питання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА