back

Новорічна казка для дітей з Ніжинського району

13 січня 2017

З особливою турботою та теплом районна державна адміністрація відноситься до дітей Ніжинщини, а тим паче до дітей соціально незахищеної категорії (з багатодітних та малозабезпечених родин, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти учасників та загиблих в АТО). У святкові новорічні та різдвяні дні хочеться подарувати їм посмішку, гарний настрій та новорічну казку.

4 січня, завдяки благодійній допомозі депутата міської ради Олександра Шалая, Новорічну ялинку в Чернігівській обласній філармонії відвідало 6-ро дітей загиблих учасників в зоні АТО з Ніжинського району. Святкові дійства для них та інших дітей області організувала громадська організація «Щит».

За сприяння райдержадміністрації 5-ро дітей з району, батьки котрих загинули в зоні АТО, 5 січня відвідали новорічні урочистості заходи у Національному палаці мистецтв «Україна» в м. Київ на запрошення дружини Президента України Марини Порошенко.

11 січня, за сприяння райдержадміністрації та міськвиконкому, у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка змогли поводити запальні хороводи та переглянути новорічну казку «Веселий маскарад» 10-ро дітей з Ніжинщини, котрі зростають у багатодітних родинах, та, чиї батьки загинули на сході.

Сподіваємось, що малечі з Ніжинського району вдалося повірити в новорічні дива та отримати задоволення від зустрічі з казковими героями, Дідом Морозом та Снігуронькою.