back

Нарада голови райдержадміністрації з керівництвом Вертіївської громади

13 січня 2017

13 січня відбулась нарада голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина, його заступника Оксани Мелашенко, начальника відділу освіти РДА Лесі Лозової з керівником Вертіївської об’єднаної громади Ігорем Морозом та начальником відділу освіти Вертіївської ОТГ Людмилою Савченко.

У зв’язку з тим, що в громаді не створений методичний кабінет та психолого-медико-педагогічна комісія, неможлива атестація закладів освіти. Тому під час наради обговорили механізми передачі районному відділу освіти повноважень в методико-консультаційній частині та повноважень районній психолого-медико-педагогічній комісії.

Також порушили питання щодо можливої передачі приміщення навчально-виробничого комбінату у власність громади. Обговорення цієї теми буде продовжено наступного тижня безпосередньо у приміщенні комбінату.

Вячеслав Івашин під час наради наголосив на тому, що районна державна адміністрація зацікавлена у тому, щоб громади були самостійними, але доки вони не набудуть потрібного досвіду, районна влада завжди готова допомогти у будь-яких питаннях. Адже не зважаючи на створення ОТГ, всі населені пункти залишаються частиною Ніжинського району.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА