back

Про основні питання семінару-наради для селищного та сільських голів

12 січня 2017

12 січня в актовій залі районної державної адміністрації відбувся семінар-нарада для голів селищної та сільських рад. Провів засідання голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Участь у роботі семінару взяла керуючий справами районної ради Олена Прищепа.

До початку роботи голова відзначив грамотами райдержадміністрації колективи Липіврізької та Безуглівської сільських рад ( сільські голови Олексій Пелипканич та Людмила Андрусенко) за зайняті I та II місця відповідно у конкурсі-огляді «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

На порядок денний семінару-наради було винесено 8 питань.

Начальник фінансового управління РДА Світлана Алемша доповіла про особливості формування бюджету 2017 р.

Про удосконалення якісної роботи по призову на строкову військову службу, проведення агітаційної роботи щодо залучення жителів району на військову службу за контрактом та графік явки юнаків 2000 р. н. на проходження приписної медичної комісії розповіли присутнім працівники Ніжинського об’єднаного міського військового комісаріату Володимир Ткаченко та Олександр Андрущенко.

Головний лікар районної лікарні Юрій Солодько та головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Іван Бондар доповіли про роботу галузі охорони здоров’я в умовах реформування.

Як працюватимуть заклади освіти району у новому році розповіла начальник відділу освіти РДА Леся Лозова.

Щодо змін у призначенні адресних соціальних виплат відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» поінформувала присутніх сільських голів начальник відділу управління соціального захисту населення РДА Тетяна Барило.

Начальник служби у справах дітей РДА Олег Жадько зупинився на питанні взаємодії служби з органами місцевого самоврядування у разі насильства над дітьми.

Свої святкові корективи у робочу нараду внесли колядники міської школи мистецтв на чолі з настоятелем храму святої Покрови протоієреєм Михаілом Якубівим, котрі подарували присутнім різдвяний вертеп, найщиріші вітання, пісні та молитви. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин віддячив їм солодкими подарунками.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА