back

Різдвяна допомога

10 січня 2017

Для мільярдів людей на планеті Земля Різдво - значиме і світле, воістину велике свято. Воно традиційно відзначається в усьому християнському світі на честь народження немовляти Ісуса в місті Віфлеємі. Для малюків Різдво - завжди казка, а для дітей з особливими потребами – це сподівання на диво.

З нагоди цього свята, Ніжинською єпархією УПЦ на чолі з Архієпископом Ніжинським і Прилуцьким Іринеєм 9 січня в Ніжинському драматичному академічному театрі ім. М. Коцюбинського був організований IX Різдвяний благодійний фестиваль духовної музики «Христос рождається! Славимо Його!», в якому взяли участь вихованці недільних шкіл єпархії.

У ході фестивалю благочинним Ніжинського округу Хрестовоздвиженського храму отцем Євгенієм була вручена матеріальна допомога на лікування дітей двом сім'ям з с. Перебудова та с. Кропивне, в яких виховуються діти з особливими потребами.

Колектив Ніжинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді від щирого серця дякує Ніжинській єпархії за фінансову підтримку та небайдужість до проблем соціально незахищених категорій дітей району. Бажає щастя, здоров'я, великих успіхів у такій благородній справі. Нехай добро Вам повернеться сторицею і буде гідно оцінене іншими людьми.

Ніжинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді