back

Звітуємо до Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

06 січня 2017

Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності нагадує фінансовим працівникам про початок подачі звітів за 2016 рік за формою Ф-4 ФСС з ТВП.

Страхувальники зобов’язані формувати та подавати до органів Фонду звітність щодо коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування не пізніше 20 числа наступного за звітним періодом місяця. Базовим звітним періодом для них є квартал. Звіт подається до Фонду наростаючим підсумком за рік при наявності у страхувальника заборгованості по субрахунку 652 на початок кожного звітного кварталу та оборотів по субрахунку у звітному кварталі. Звіт повинен подаватись у повному обсязі, у разі недотримання правил формування та подання – звіти не приймаються. Якщо останній день строку подання звіту припадає на неробочий день, то цим днем строку вважається перший після нього робочий день.

За несвоєчасне подання або неподання встановленої звітності по коштах Фонду, подання недостовірної звітності щодо використання страхових коштів на посадових осіб підприємств, установ, організацій, фізичних осіб, які використовують найману працю, накладається штраф в розмірі та порядку, передбаченим чинним законодавством.

Вітаємо страхувальників та застрахованих осіб з Новим роком та Різдвом Христовим та чекаємо на Вас за адресою Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції: вул. Богушевича, буд.6а.

Ніжинська міжрайонна виконавча дирекція ЧОВ ФСС з ТВП