back

У Лосинівській селищній раді відбулась установча сесія

30 грудня 2016

28 грудня у Лосинівській селищній раді відбулось засідання установчої сесії. На сесію були запрошені голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступники Сергій Батрак, Оксана Мелашенко, голова районної ради Олег Бузун, депутат обласної ради Микола Шматок.

Голова виборчої комісії повідомила про результати виборів голови та депутатів, що відбулись 11 грудня. Відповідно до них, більшість обрала головою селищної ради Володимира Андрійця. Під час сесії він урочисто прийняв присягу державного службовця.

Також голова виборчої комісії вручила посвідчення новообраним депутатам селищної ради.

Анатолій Стрілець офіційно передав повноваження новому селищному голові, вручив печатку, булаву та медаль «Почесного жителя Лосинівки». Він подякував районній владі за допомогу в роботі та підтримку, побажав Володимиру Андрійцю так само співпрацювати на благо ОТГ з керівництвом району.

Долучились до вітань голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та голова районної ради Олег Бузун. Побажали чесно та справедливо працювати на благо громади, пообіцяли і надалі надавати свою підтримку об’єднаній територіальній громаді.

Вячеслав Івашин окремо подякував за роботу колишньому голові селищної ради Анатолію Стрільцю, вручив грамоту райдержадміністрації за внесок у розвиток та розбудову району. Таку ж грамоту отримала і Шатурська сільська рада в особі сільського голови Людмили Петренко.

Також Вячеслав Івашин подякував за підтримку Лосинівської громади інвесторам, котрі працюють на території селища Миколі Шумейку, Сергію Селютіну та Віктору Бондаренку.

По завершенню офіційної частини депутати перейшли до розгляду 6-ти питань порядку денного, серед яких про затвердження списку членів виконавчого комітету селищної ради. А також шляхом таємного голосування обрали секретаря ради – Наталію Кошарну.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА