back

Розширена нарада щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району

27 грудня 2016

27 грудня відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови райдержадміністрації, керівники районних установ, управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ доповіли про стан справ у підвідомчих галузях, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Серед обговорених питань, на яких була акцентована особлива увага керівництва РДА, були питання освоєння коштів державного Фонду регіонального розвитку на об’єктах реконструкції та будівництва та коштів субвенції на соціально-економічний розвиток територій, заключення договорів на постачання газу бюджетним установам району у 2017 році, покращення рейтингових показників соціально-економічного розвитку району тощо.

Крім того, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин окремо наголосив на належному проведенні новорічних та різдвяних свят у закладах освіти та культури та зауважив, що канікули та свята повинні бути безпечними для дітей.

За підсумками наради дано відповідні доручення голови райдержадміністрації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА