back

На засіданні Колегії районної державної адміністрації розглянуто проект бюджету на 2017 рік

27 грудня 2016

27 грудня Вячеслав Івашин провів засідання Колегії районної державної адміністрації. У роботі взяли участь члени Колегії, заступники голови РДА, голова районної ради Олег Бузун, голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Володимир Другаков, керівники та головні бухгалтери бюджетних установ, структурних підрозділів районної державної адміністрації, районних служб.

На порядок денний було винесено важливе питання – Проект бюджету району на 2017 рік.

Доповідачем з даного питання була заступник начальника, начальник бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Глемезда, яка зазначила, що Проект районного бюджету на 2017 рік складено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та інших нормативно-правових актів чинного бюджетного законодавства, а також відповідно до прогнозованих показників економічного і соціального розвитку району.

Вона детально зупинилася на прогнозованих показниках доходів і видатків бюджету по галузях освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, тощо, видатках районного бюджету на реалізацію місцевих (регіональних) програм та ін..

Обговорення показників бюджету проходило окремо по кожній галузі за участю відповідальних присутніх керівників.

Внесені зміни, зауваження та корективи будуть враховані та обговорені сьогодні на засіданні постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

Колегією було прийнято рішення схвалити проект районного бюджету на 2017 рік для подальшого винесення на розгляд сесії районної ради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА