back

Олександр Охонько – офіційно Переяслівський сільський голова

16 грудня 2016

16 грудня у Переяслівській сільській раді відбулось засідання 13-ї установчої сесії.

На сесію були запрошені голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступники Сергій Батрак та Оксана Мелашенко, керівник відділення ЗАТ «Ніжинський консервний завод» Людмила Гальонко.

Голова сільської виборчої комісії Володимир Іващенко озвучив інформацію про результати виборів Переяслівського сільського голови, що відбулись 4 грудня 2016 року, відповідно до яких сільським головою більшість обрала Олександра Охонька.

Присутні на сесії депутати сільської ради прийняли інформацію до відома та проголосували за визнання повноважень та реєстрацію Переяслівського сільського голови та присвоєння йому рангу посадової особи місцевого самоврядування.

З призначенням Олександра Охонька привітав голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Побажав плідно працювати на благо Переяслівки, і вже завтра зустрітись з активом села, аби почути проблеми громади і побудувати план вирішення цих проблем.

Людмила Гальонко також привітала нового сільського голову з призначенням на посаду, висловила сподівання на співпрацю, розповіла про заплановані заходи з благоустрою Переяслівки та облаштування фельдшерського пункту у селі.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА