back

Легкоатлети нашого району взяли участь у Всеукраїнських змаганнях присвячених пам’яті заслуженого тренера України С.І.Операйла

30 листопада 2016

24–26 листопада на базі легкоатлетичного манежу Київської міської школи вищої спортивної майстерності відбулися Всеукраїнські змагання присвячені пам’яті заслуженого тренера України С.І.Операйла з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1999 року народження і молодше.

Ці змагання є традиційними та проводяться з метою залучення молоді до регулярних занять легкою атлетикою; підвищення рівня спортивної майстерності юних легкоатлетів; виявлення та відбір кращих спортсменів в склад збірних команд України для участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях та вшанування пам'яті Заслуженого тренера України С.Операйла.

Участь у змаганнях взяла і команда Ніжинського району, до складу якої увійшли вихованці відділення легкої атлетики районної ДЮСШ «Колос»: Тетяна Савостьянова, Алла Кубрак, Дмитро Лиходід, Володимир Дмитренко, Анастасія Іонанова, Євгеній Іллюша. Тренер команди - Володимир Сахно.

Наші спортсмени показали достойні результати, але до числа призерів, на жаль, не увійшли. Тому бажаємо їм не зупинятися на досягнутому та впевнено йти до нових перемог.

За інформацією сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації