back

Ніжинський РЕМ відзначив свій 50-річний ювілей

29 листопада 2016

50 років тому, 25 листопада, було створено Ніжинський район електромереж для обслуговування сіл району.

Нині на підприємстві працює близько 200 чоловік, очолює його Артур Піжурін. Ніжинський РЕМ обслуговує близько 50 тис. споживачів, відпускає за рік електроенергії 97132 кВт. год.

З нагоди 50-річного ювілею створення Ніжинського району електричних мереж у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт, підготовлений творчими колективами Ніжина.

Приїхав привітати колег із святом та кращих відзначити грамотами голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач.

Подякував за постійну співпрацю з Ніжинським районом, своєчасну допомогу у вирішенні проблем з електропостачанням населених пунктів Ніжинщини голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Він відзначив спільною Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради колектив Ніжинського району електричних мереж (директор – Артур Піжурін). А також вручив грамоти райдержадміністрації начальнику оперативно-диспетчерської служби Михайлу Клименку, контролеру енергонагляду 3 гр. енергозбутової дільниці №5 Ользі Кочерзі, електромонтеру з експлуатації розподільних мереж 5 гр. мережної дільниці №1 Геннадію Леоненку.

З ювілеєм енергетиків також привітав міський голова Анатолій Лінник, котрий вручив грамоти виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА