back

День районної державної адміністрації в с. Сальне

25 листопада 2016

24 листопада у с. Сальне пройшов день районної державної адміністрації. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступники Сергій Батрак і Оксана Мелашенко та завідувач сектору з юридичних питань та контролю Олена Дяченко зустрілися з сільським головою, депутатами та членами виконкому Сальнянської сільської ради.

Присутні обговорили питання життєдіяльності населеного пункту в межах Лосинівської об’єднаної громади.

У рамках зустрічі керівництво райдержадміністрації відвідало об’єкти соціальної сфери: школу та дитячий садок, що розташовані в одному приміщенні, бібліотеку, фельдшерський пункт та сільський клуб.

У клубі нині тривають ремонтні роботи: розпочали з перекриття даху.

Школу відвідує 60 дітей, дитячий садок – 19. Приміщення навчального закладу затишне, доглянуте, має внутрішній санвузол, простору спортивну залу та їдальню.

Місцевих вчителів цікавило питання реконструкції доріг у районі. Голова райдержадміністрації наголосив: цього року планувалось відремонтувати дороги на 1,8 млн. грн., але коштів так і не виділили. Він висловив свої сподівання, що вдасться відремонтувати шляхи наступного року.

Також освітяни підняли актуальне питання виплати заборгованості по заробітній платі. Вячеслав Івашин повідомив, що з цього приводу особисто просив допомоги у голови облдержадміністрації Валерія Куліча, дякуючи останньому була виділена освітня субвенція з державного бюджету, і вже 25 листопада вчителі отримають заробітну плату за жовтень у повному обсязі.

До речі, заборгованість по заробітній платі за вересень та жовтень виплатили і працівникам медичної галузі району завдяки стабілізаційній дотації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА