back

Обговорили перспективи будівництва футбольного поля та спортивного комплексу в районі

18 листопада 2016

Розвиток спортивної галузі району – одне з приорітетних завдань, котрі намітив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Особливе значення він надає розвитку футболу, адже цей вид спорту у Ніжинському районі шанують, чи не в кожному селі молодь формує команди, бере активну участь у змаганнях.

Тож сьогодні актуальним питанням є будівництво футбольного поля європейського зразка та спортивного комплексу, де молодь району мала б змогу займатися не лише футболом, а й волейболом, баскетболом, тенісом тощо.

Обговорили перспективи такого будівництва під час виїзної наради прямо на футбольному полі у с. Талалаївка голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович, його перший заступник Анатолій Свистун, голова федерації футболу Ніжинського району Олексій Чернета, директор ДЮСШ «Колос», голова районної організації ФСТ «Колос» Володимир Євтух, Талалаївський сільський голова Володимир Хоменко.

Присутні вирішили, що будуть проведені наради з керівництвом обласної федерації футболу, керівництвом обласної влади та футбольним активом Ніжинщини щодо фінансування даного об’єкта та його вигляду.

Принагідно, під час наради голова райдержадміністрації вручив відзнаку за видатні заслуги у розвитку футболу району Миколі Диньку, котрому присвоїли звання «Легенда футболу у Ніжинському районі».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА