back

Сьогодні зустріла свій 103-й день народження найстарша жителька району – Катерина Лаврівна Ременюк

16 листопада 2016

16 листопада 103 роки тому народилась жителька смт. Лосинівка Катерина Лаврівна Ременюк. Із поважною датою найстаршу жительку району у день її народження особисто приїхав привітати голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, а також начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Шевчун. Вони побажали їй міцного здоров’я, довголіття та подякували за мудрість і працю.

Катерина Лаврівна цього дня чекала на гостей. І не зважаючи на свій вік, вона дуже працьовита, охайна, енергійна та комунікабельна. Саме задоволення – слухати її розповіді про життя. Вона народилася ще до революції, тож на її вік припало чимало історичних подій: голод, війна, розквіт та занепад Радянського Союзу, незалежність України. Катерина Лаврівна рано залишилась вдовою, тож все своє життя присвятила дітям, онукам та правнукам. Вона завжди тяжко працювала, аби прогодувати свою родину, але про те не жалкує, - прожила своє життя немарно.

Від імені районної державної адміністрації щиро вітаємо Катерину Лаврівну із 103-м днем народження, бажаємо міцного здоров`я, довголіття та добробуту!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА