back

Сімнадцять родин учасників АТО отримають компенсацію за житло

14 листопада 2016

На Чернігівщині отримають компенсацію за житло сімнадцять родин учасників АТО. 11 листопада таке рішення прийняла обласна комісія з відбору громадян для включення до списку осіб, що мають право на отримання житла.

Постановою від 19 жовтня цього року Уряд змінив умови та порядок використання субвенції з державного бюджету на придбання житла зазначеній категорії громадян. Відтепер сім’ї загиблих військовослужбовців, а також інваліди І-ІІ групи із числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та потребують поліпшення житлових умов, отримуватимуть грошову компенсацію за належні їм для отримання жилі приміщення.

Комісія вирішила розподілити 11,7 мільйона гривень з держбюджету між Бобровицьким, Ічнянським, Козелецьким, Коропським, Корюківським, Ріпкинським, Сосницьким, Срібнянським районними та Ніжинським, Прилуцьким, Чернігівським міськими бюджетами для виплати грошової компенсації на придбання житла родинам учасників АТО відповідно до черги. Це дозволить профінансувати виплату зазначеної компенсації 17 сім’ям.

За матеріалами Департаменту соціального

захисту населення облдержадміністрації