back

В облдержадміністрації підведено підсумки оздоровчої кампанії 2016

27 жовтня 2016

26 жовтня обласна міжвідомча комісія з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей підбила вчора на своєму засіданні підсумки сезону поточного року.

Участь у роботі комісії взяли заступник голови районної державної адміністрації Оксана Мелашенко та завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту РДА Андрій Штайнеккер.

Розпочалася робота комісії з приємного: заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова, яка керувала роботою комісії, вручила відзнаки облдержадміністрації представникам районів та керівникам дитячих закладів, де влітку цього року найкраще було організовано оздоровлення та відпочинок дітей.

Подяку голови Чернігівської обласної державної адміністрації та подарунки отримав колектив пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням Безуглівської ЗОШ І-ІІІ ст. «Сонечко» Ніжинського району – за зайняте І місце в огляді-конкурсі на кращий дитячий заклад оздоровлення та відпочинку області в номінації «Кращий заклад відпочинку».

Під час розширеного засідання комісії було детально проаналізовано проблеми й здобутки минулого оздоровчого сезону, намічено плани на майбутнє. Вже у березні 2017 року комісія планує проаналізувати черговий етап підготовки закладів області до безпечного і змістовного відпочинку й оздоровлення дітей.

За інформацією сектору сім’ї, молоді та спорту Ніжинської РДА