back

Фінал Відкритого кубку Ніжинського району з футболу

24 жовтня 2016

22 жовтня на центральному стадіоні «Спартак» відбувся фінал Відкритого кубку Ніжинського району з футболу. У вирішальному матчі за трофей змагалися «ФК Україна» (с. Крути) та «Маяк» (с. Лихачів). Вболівальники стали свідками впертої та емоційної гри. У запеклому протистоянні перемогу здобула команда з Ніжинського району, яка забила єдиний гол у матчі на перших хвилинах. Тож, 1:0 і крутяни святкують довгоочікувану перемогу.

На фінальну гру зібралася велика аудиторія вболівальників, що не може не радувати. Було і багато почесних гостей: голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, перший заступник голови Носівської районної державної адміністрації Микола Бузина, голова Ніжинської районної організації ВФСТ «Колос» Володимир Євтух, завідувач сектору з питань сім’ї, молоді та спорту Ніжинської РДА Андрій Штайнеккер.

Після гри пройшла традиційна церемонія нагородження. Усі учасники матчу отримали медалі відповідного ґатунку, а капітану команди "Україна" Віталію Рубцю Вячеслав Івашин вручив кубок.

Сезон добігає до завершення, попереду церемонія нагородження Відкритого Чемпіонату, яка відбудеться 29 жовтня об 11 годині в районному будинку культури с. Талалаївка. А також залишилися вирішальні матчі у кубку Другої ліги.

За інформацією Федерації футболу Ніжинського району