back

Розширена нарада щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району

17 жовтня 2016

17 жовтня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів нараду із заступниками, керівниками відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих організацій, установ району щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району.

На початку роботи було проаналізовано початок опалювального періоду у закладах соціальної сфери, про що інформували керівники відповідних структурних підрозділів.

Голова райдержадміністрації наголосив керівникам на обов’язковому дотриманні температурного режиму у закладах освіти, медицини, соціального захисту та дав завдання терміново усунути всі проблеми, які існують на сьогоднішній день.

Під час наради були також порушені питання щодо виплати заробітної плати освітянам та медичним працівникам, соціального захисту громадян, флюорообстеження жителів району, пільгового перевезення громадян, проходження призовної кампанії, ходу збирання пізніх зернових тощо.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ доповіли про плани роботи, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

За підсумками наради дано відповідні доручення голови райдержадміністрації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА