back

У Липовому Розі відзначили День села

26 вересня 2016

24 вересня липівріжці відзначали День села. До центральної площі зійшлась уся громада. Дітвора куштувала солодку вату, стрибала на батутах, а дорослі відвідали ярмарок солодощів, що приготували учні школи зі своїми батьками. Також для всіх бажаючих була організована безпрограшна лотерея.

До святкування Дня села Липів Ріг долучились голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та голова міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Ступак. З нагоди свята відбулось урочисте відкриття відремонтованого фельдшерського пункту. Вячеслав Івашин висловив вдячність за турботу про мешканців сільському голові Олексію Пелипканичу та депутату районної ради, інвестору Олексію Сутулі. Директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Іван Бондар зазначив, що у Ніжинському районі немає жодного подібного ФП, ніж цей.

Липівріжці мали змогу насолодитися концертом, організованим працівниками Будинку культури. Із святом їх привітали голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, сільський голова Олексій Пелипканич, депутат районної ради Олексій Сутула та директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Іван Бондар.

Під час свого виступу Вячеслав Івашин зауважив, що липівріжці мають у своєму селі сучасний фельдшерський пункт, садок, школу, будинок культури завдяки тому, що змогли довірити свої землі інвестору, а той у свою чергу віддячив людям. Побажав громаді подальшого розвитку, успіхів та блага у кожну родину. Запевнив, що районна влада завжди надаватиме свою допомогу та підтримку.

Сільський голова Олексій Пелипканич вручив грамоти виконавчого комітету сільської ради родинам, котрі з нагоди свята найкращим чином облаштували свої садиби та дитячі куточки.

Під час урочистостей липівріжці не забули згадати про тих, хто поліг у роки другої світової війни за визволення Ніжинщини від німецько-фашистських загарбників. До пам’ятника загиблим односельцям були покладені квіти.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА