back

Вітаємо ТОВ ВКФ «Агронафтопродукт» з 20-річчям заснування підприємства

23 вересня 2016

23 вересня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин відвідав ТОВ ВКФ «Агронафтопродукт», де привітав Генерального директора Володимира Вощевського з 20-річчям заснування підприємства та нагородив трудовий колектив Почесною грамотою районної державної адміністрації за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток та бюджет району, відповідальне ставлення до службових обов’язків, забезпечення якісного виконання покладених завдань та з нагоди ювілейної дати.

На сьогодні колектив підприємства налічує більше 50 працівників. За 20 років роботи в Ніжинському районі та м.Ніжині ТОВ ВКФ "Агронафтопродукт" продали більше 250 тис.тонн нафтопродуктів. Це всередньому 12-13 тис.тонн в рік. За І півріччя 2016 року до зведеного бюджету району підприємством сплачено близько 1,5 млн. грн., що на 83% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Приємно спостерігати за тим, що ТОВ ВКФ «Агронафтопродукт» працює стабільно, збільшуючи обсяги продажів, виплачуючи гідну заробітну плату своїм працівникам.

Колектив Ніжинської районної державної адміністрації та жителі Ніжинщини приєднуються до привітань з нагоди 20-річчя заснування та бажаємо працівникам підприємства та особисто Володимиру Вощевському життєвої наснаги, гарного настрою, миру, злагоди у родинах, подальших успіхів у праці, а підприємству - стабільної роботи і процвітання.

Прес-служба райдержадміністрації