back

Про перебіг нарад з першим заступником голови облдержадміністрації Леонідом Сахневичем та головою райдержадміністрації Вячеславом Івашиним

19 вересня 2016

Робочий тиждень розпочався з наради першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича в режимі онлайн, участь в якій узяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступник Оксана Мелашенко, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Коник, начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Алемша, начальник відділу архітектури, містобудування та ЖКГ райдержадміністрації Олександр Ярмак та головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Віта Богдан.

Під час наради керівники місцевих райдержадміністрацій звітували про стан освоєння коштів субвенцій Державного фонду регіонального розвитку та на соціально-економічний розвиток регіону, а також з інших питань.

Цього ж дня відбулась розширена нарада голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина з його заступником, керівником апарату, начальниками управлінь, відділів та секторів райдержадміністрації та структурних підрозділів.

Голова розпочав нараду з контролю за виконанням його доручень.

Керівники управлінь, відділів, секторів та структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про свою роботу.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Алемша повідомила про стан виплати заробітної плати по всім галузям. Складною залишається ситуація з галуззю охорони здоров’я, хоча минулого тижня вдалося заборгованість зменшити.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Віта Богдан доповіла про показники середньомісячної заробітної плати в районі та можливі шляхи підняття її рівня. Також вона повідомила про початок підготовки проекту Програми соціально-економічного розвитку на 2017 рік.

Головний лікар Центральної районної лікарні Юрій Солодько та головний лікар Районного центру первинної медико-санітарної допомоги Іван Бондар доповіли про підготовку медичних закладів до опалювального періоду.

Начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Олександр Шевчун повідомив про стан перевірки переселенців зі сходу (їх обліковується в Ніжинському районі 117 чоловік), а також про тісну співпрацю з учасниками АТО (їх 142 чоловіки в районі), котрі зараз активно проходять санаторно-курортне лікування та психологічну реабілітацію.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Марія Носенко доповіла про стан збору пізніх зернових (сої, соняшника, гречки) та посіву озимини в районі.

Завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер повідомив про підготовку до проведення районного етапу військово-патріотичної гри "Я - патріот". Даний захід заплановано провести напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва на базі однієї з військових частин м.Ніжина.

Від голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина деякі присутні керівники отримали доручення.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА