back

Вітання з нагоди 73-ї річниці визволення Ніжинщини від нацистських загарбників

15 вересня 2016

Шановні жителі Ніжинщини! Дорогі ветерани, учасники Другої світової війни 1941-1945 років, мужні сини і дочки рідної землі!

Погожими вересневими днями виповнюється 73 роки з часу визволення Ніжинської землі від нацистських загарбників. Мужність, героїзм, самовідданість воїнів, учасників партизанського руху, членів підпільних організацій стали запорукою перемоги над ворогом.

Дні визволення міста Ніжина і сіл Ніжинського району для нас не лише свято, але й можливість ще раз зустрітися з нашими дорогими визволителями, сивочолими ветеранами, які у суворі роки воєнного лихоліття боронили рідну землю, захищаючи матерів, дружин, дітей, захищаючи рідну державу. У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми вшановуємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Зараз, коли над нашою державою нависла реальна загроза втрати незалежності, діти та внуки ветеранів із зброєю в руках захищають її територіальну цілісність, проявляючи зразки мужності, силу духу та самопожертви в боях за рідну землю.

Щира вдячність, низький уклін вам, визволителі рідного краю.

Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Бажаю всім, хто живе і трудиться на ніжинській землі, всім ветеранам, які визволяли Ніжинщину, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди й миру, нових успіхів на шляху розбудови нашої держави, її процвітання.

Голова райдержадміністрації

Вячеслав Івашин