back

Наради голови райдержадміністрації в режимі онлайн з керівництвом області та з керівниками апарату і структурних підрозділів

05 вересня 2016

5 вересня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин разом із своїм заступником Оксаною Мелашенко, керівником апарату райдержадміністрації Тетяною Коник, начальником фінансового управління райдержадміністрації Світланою Алемшою та начальником відділу архітектури, містобудування та ЖКГ райдержадміністрації Олександром Ярмаком взяв участь у нараді голови облдержадміністрації Валерія Куліча в режимі відеоконференцзв`язку.

Під час наради акцентувалась увага на підготовці закладів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду, а саме, в питанні погашення існуючої заборгованості за енергоносії. Також поза увагою не залишились питання виплати заробітної плати, використання коштів Державного фонду регіонального розвитку та фонду соціального розвитку територій, підготовки об’єктів до зими.

Цього дня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин також провів розширену нараду із своїм заступником, керівником апарату, начальниками управлінь, відділів райдержадміністрації та структурних підрозділів.

Начальник фінансового управління Світлана Алемша прозвітувала: виплачена заробітна плата за серпень по всім галузям, але складною залишається ситуація лише в галузі охорони здоров`я.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Віта Богдан повідомила про результати моніторингу соціально-економічного розвитку області по 4-м напрямах: економічна ефективність, інвестиційний розвиток і розвиток інфраструктури, фінансова самодостатність та ефективність ринку праці.

Станом на 1 вересня поточного року 5 тис. 50 домогосподарств району отримують субсидії за комунальні послуги – повідомив під час наради начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Олександр Шевчун. Він поінформував також про стан перевірки переселенців зі сходу, котрі отримують соціальну допомогу.

Директор районного соціального центру для сім`ї, дітей та молоді Олена Подпоріна зауважила, що разом із «Спілкою Саморитян» центр вручив гуманітарну допомогу переселенцям та родинам загиблих в АТО. Цього тижня заплановано надати необхідні канцприладдя для школярів сімей зі сходу.

Про роботу своїх відділів та структурних підрозділів прозвітували й інші керівники. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин надав присутнім необхідні доручення.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА