back

Обговорили заходи з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, Олімпійського уроку та Олімпійського тижня

05 вересня 2016

На виконання Указу Президента України від 29.06.1994 № 340/94 «Про День фізичної культури і спорту», доручення Віце-прем’єр-міністра України від 11.08.2016 № 29141/1/1-16 «Про проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня», наказу Міністерства молоді та спорту України від 16.06.2016 № 2394 «Про відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту в 2016 році», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30.08.2016 №487, з метою забезпечення проведення спортивних і урочистих заходів з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту України 05 вересня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела засідання організаційного комітету.

На початку засідання присутніх інформував завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер, який розповів про основні заплановані заходи. Зокрема, в рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту відбудуться урочисті заходи за участю представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, спортсменів, тренерів, працівників організацій та установ фізичної культури і спорту, ветеранів, шанувальників спорту, та інших. Крім того, в рамках проведення районного Олімпійського уроку відбудеться загальношкільна руханка, показові виступи вихованців НР ДЮСШ «Колос» секції боксу та вільної боротьби, хортингу, дитячий турнір з міні-футболу.

Учасники засідання обговорили деякі організаційні питання щодо підготовки та проведення зазначених заходів. За результатами роботи були дані доручення відповідальним виконавцям.

За інформацією сектора сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації