back

Допомога воїнам АТО – пріоритетне завдання влади

02 вересня 2016

Саме так вважає голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. І про це він говорив під час своєї зустрічі з воїном АТО з с. Дуболугівка Максимом Карпенком. Воїн пробув у полоні з кулею в нозі 3 місяці і 20 днів, позаду декілька операцій та рік реабілітації, і сьогодні, на щастя, він у змозі самостійно ходити, але допомоги потребує постійно.

Ніжинський районний Центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді опікується учасниками АТО, надає їм допомогу в оформленні та відновленні документів, оформленні пільг, гуманітарної допомоги, сприяє їх санаторно-курортному, медичному лікуванню та обстеженню в лікарів, а також залучають до роботи з воїнами психолога-волонтера з Психологічної кризової служби.

Матеріальну допомогу воїнам АТО виділяє районна державна адміністрація. Під час зустрічі Вячеслав Івашин вручив матеріальну допомогу з нагоди Дня незалежності України Максиму Карпенку та передав конверт і для учасника АТО з с. Кукшин Миколи Малька.

Голова райдержадміністрації подякував хлопцям за звитягу та витримку, за оборону та збереження свободи і незалежності нашої держави, пообіцяв завжди підтримувати та допомагати.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА