back

Нарада з питань розвитку сільських територій Ніжинського району

30 серпня 2016

30 серпня в залі засідань райдержадміністрації відбулась нарада з питань розвитку сільських територій району за участю голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина, голови районної ради Олега Бузуна, першого заступника голови РДА Сергія Батрака, начальника управління агропромислового розвитку Марії Носенко та представників обласної державної адміністрації.

Перед присутніми виступив Василь Жук, заступник начальника управління-начальник відділу економічного аналізу та інвестицій Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА.

Він озвучив важливе питання щодо залучення інвестицій та напрямків підтримки розвитку сільськогосподарських товаровиробників Чернігівської області у 2016 році та можливості співпраці з міжнародними фондами в частині отримання міжнародних грантів.

Заступник начальника управління землеустрою та охорони земель Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області Ігор Пузан ознайомив з новинами земельного законодавства та відповідальністю орендарів земельних паїв за розорювання пасовищ і сіножатей.

Під час наради присутні отримали відповіді на запитання, які їх цікавили, зокрема, щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО, правомірного використання та зміни цільового призначення ділянок тощо.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин підвів підсумки наради та подякував представникам ОДА та всім учасникам за ефективну роботу.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА