back

Команда району взяла участь у національно-патріотичному заході «Я – патріот»

30 серпня 2016

За підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації Департаментом сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації 26-28 серпня 2015 року на базі військової частини Польова пошта В 1688, смт Гончарівське, Чернігівського району пройшов обласний національно-патріотичний захід «Я – патріот» з метою підвищення престижу військової служби, формування та пропаганди здорового способу життя, виховання морально – психологічної стійкості та почуття патріотизму.

На урочистому відкритті заходу учасників привітав заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко, командир військової частини В1688 Сергій Маленко. Перед початком змагань усі присутні вшанували пам'ять військовослужбовців частини, які поклали своє життя під час захисту України в ході антитерористичної операції.

Протягом трьох днів учасники заходу знаходилися на території військової частини, проживали у казармах, проходили теоретичні та практичні навчання із військової та тактичної підготовки та визначили переможців у бігу на 100 та 1000 метрів, метанні ручних гранат, стрільбі з автомату та підтягуванні.

Крім змагань для учасників заходу були організовані: екскурсія, на якій вони мали змогу ознайомитись з військовою технікою та зброєю 1-ої окремої танкової бригади, а також концертна програма, зустрічі з учасниками АТО, перегляд патріотичних фільмів тощо.

За сприяння сектору сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації та Ніжинського агротехнічного коледжу в особі директора Олени Литовченко, участь у даному заході взяла команда району під керівництвом Юрія Булавенка. Оскільки минулого року команда нашого району здобула перемогу в цьому змаганні, то на урочистій церемонії відкриття саме наші хлопці підняли над полігоном Державний Прапор України.

За інформацією сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації