back

У районній лікарні нові вікна!

04 серпня 2016

Сьогодні потреби жителів Ніжинського району значні. Розвиток села з боку держави має відбуватись постійно, адже воно занепадає. Втім, саме селяни розбудовують та розвивають один із найголовніших напрямків доходів нашої країни – сільське господарство.

Ніжинська районна державна адміністрація завжди тримає на контролі всі проблемні питання сіл, їх жителів та розробляє ряд програм, які б змогли забезпечити найнеобхіднішим район.

Цього року, як вже неодноразово зазначалося, Державним фондом регіонального розвитку профінансовано заміну старих вікон на металопластикові у Лосинівській ЗОШ I-III ст. та Ніжинській центральній районній лікарні. Програма "Заміна вікон теплореновація" дасть змогу районній владі зекономити на теплопостачанні і забезпечити комфортні умови для школярів, лікарів та хворих. А заощаджені кошти будуть направлені на покращення харчування, медичного обслуговування тощо.

У медичному закладі вже розпочато роботи. 03 серпня були завезені на територію лікарні нові вікна, а наступного дня розпочався демонтаж старих. Про те, як відбуваються ремонтні роботи, вирішив з`ясувати голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Разом із головним лікарем районної лікарні Юрієм Солодьком він обговорив робочі питання та потреби закладу.

Загалом у лікарні мають замінити 112 вікон на суму 760 тис. грн.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА