back

Захисти своє житло від непередбачуваного стихійного лиха або пожежі

03 серпня 2016

Застрахуй своє нерухоме майно!!!

Упродовж останніх років населення Ніжинщини зазнавало майнових втрат через надзвичайні ситуації та події природного походження. Силу стихії відчули на собі жителі с.Кропивне, с. Хвилівка та смт.Лосинівка. А що вже говорити про пожежі, повідомлення про які так часто звучать у засобах масової інформації.

Допомогу населенню в разі знищення або пошкодження майна внаслідок проявів природи чи пожеж у визначених випадках надає держава, але перелік таких випадків чітко регламентований законодавством і не завжди держава в змозі допомогти у відновленні пошкодженої оселі.

Як захиститися від негативних проявів природи - буря, яка знімає дахи житлових будинків і відносить їх на багато кілометрів; град, що руйнує саму будову і його внутрішній вміст та розбиває вікна; блискавка, що викликає пожежу, яка знищує все без залишку.

Вихід є - страхування особистого нерухомого майна. Страхування нерухомості не захистить ваше житло від пожежі чи буревію проте вбереже від непередбачених фінансових втрат, здатних похитнути Ваш добробут.

Ціна страхового поліса залежить від обсягу страхового покриття, суми страховки та переліку страхових ризиків.

Страхування майна – ефективний і недорогий спосіб уберегтися від фінансових втрат у випадку його пошкодження чи руйнування.

Відділ з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату РДА