back

У Заньках поселилися лелеки – значить село житиме!

29 липня 2016

Щотижня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин здійснює робочі поїздки по селах району. Він постійно зустрічається з сільськими головами, фельдшерами, освітянами та жителями сіл аби з`ясувати всі їх проблеми та потреби, і найголовніше – знайти шляхи вирішення.

29 липня Вячеслав Івашин разом із своїм першим заступником Сергієм Батраком та начальником відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації Олександром Ярмаком відвідали село Заньки.

Про стан справ у сільській раді голова райдержадміністрації поцікавився у сільського голови Любові Сацюк.

Посадовці відвідали і фельдшерський пункт, в якому працює Віра Шафрай, котра віддала медицині району ось уже 30 років. Потім поїхали до її садиби. Після грози у сараї фельдшера згорів дах. Голова райдержадміністрації разом з начальником відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації визначалися з об`ємом необхідних робіт для відновлення даху та вирішили, чим може зарадити районна влада.

Не проїхали мимо Меморіального музею М. К. Заньковецької, яким директор закладу Ольга Новак провела екскурсію. Поруч у приміщенні колишньої школи відкриті нові експозиції, в яких можна ознайомитися з давнім побутом селян, різноманіттям заньківських лікувальних трав, а також відвідати релігійну кімнату. Голова райдержадміністрації разом з директором музею обговорили і робочі питання: встановлення до початку опалювального сезону нового твердотопливного котла та випилювання аварійних дерев, які знаходяться на території закладу.

Приємним знаком для села Заньки стало те, що тут поселилися лелеки. «Значить село житиме!» - сказала сільський голова Любов Сацюк. « А районна державна адміністрація завжди надаватиме свою допомогу та підтримку» - додав голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю