back

Консультативно-методичний день у Вертіївці

27 липня 2016

Відповідно до плану роботи райдержадміністрації у липні та враховуючи запрошення керівництва громади, 26 липня у Вертіївській (об`єднаній) сільській раді відбувся консультаційно-методичний день. Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Коник, начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Алемша, завідуюча сектором з юридичних питань та контролю апарату райдержадміністрації Олена Дяченко, начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Любов Кательницька та головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Оксана Буракова.

У зв`язку з об`єднанням перед сільським головою Вертіївки постало питання прийняття нової структури сільської ради, яка передбачає розширення чисельності працівників і її укомплектування, та головне – налагодження роботи.

Спеціалісти райдержадміністрації ознайомились з відповідними документами, надали консультаційну допомогу й роз’яснення, налаштували працівників сільської ради на подальше співпрацю та взаємопідтримку. Плідно попрацювали з сільським головою, його заступником та працівниками фінансово-бухгалтерського і загального відділу організаційно-кадрової роботи та інформаційної діяльності сільської ради.

Також у ході заходу обговорили питання створення комунальної установи «Вертіївська сільська публічна бібліотека» та специфіку роботи новоствореного відділу сільської ради з гуманітарних питань.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю