back

Готуємось до зими

26 липня 2016

25 липня відбулась робоча поїздка голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина до сіл Бурківка, Черняхівка, Переяслівка та селища Лосинівка. Участь у поїздці взяли перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак і начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації Олександр Ярмак.

У с. Бурківка вони оглянули місце зупинки шкільного автобуса, який буде здійснювати підвіз дітей до шкіл Черняхівки та Крут, вирішили підняти вище дорожні знаки «Обережно, діти!» та «Пішохідний перехід» аби їх було краще видно. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин зустрівся з сільським головою Андрієм Дзюбою та обговорив питання збереження приміщення Бурківської школи.

У с. Черняхівка голова райдержадміністрації взяв участь у засіданні виконкому, поцікавився, як школа та дитячий садок готуються до нового опалювального та навчального року, а також оглянув приміщення, яке можна переоблаштувати під фельдшерський пункт. Нинішня будівля пункту знаходиться в аварійному стані і незручному для населення. Тому виникло питання перенесення ФП в приміщенні школи, що буде значно дешевше, а також зручніше для жителів села. Для розміщення можливого фельдшерського пункту є й окремий вхід. Потрібно лише облаштувати опалення та кабінети.

У с. Переяслівка нинішній фельдшерський пункт не має опалення та потребує ремонту. Вячеслав Івашин разом з Сергієм Батраком, Олександром Ярмаком та секретарем сільської ради Аллою Конончук оглянули існуючу будівлю та, як варіант, обговорили можливе перенесення ФП в приміщення старої школи.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю