back

Нарада з головою облдержадміністрації Валерієм Кулічем в режимі відеоконференцзв'язку

25 липня 2016

25 липня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин разом із першим заступником Сергієм Батраком, керівником апарату Тетяною Коник та начальником фінансового управління Світланою Алемшою взяли участь у нараді при голові облдержадміністрації Валерію Кулічу, яка проходила в режимі відеоконференцзв’язку.

Було обговорено ряд питань щодо вирішення актуальних проблем життєдіяльності як області, так і окремо району: готовність до опалювального сезону, виплата заробітної плати та відпускних працівникам бюджетних установ, хід зернозбиральних робіт та ін.

Після відеоконференцзв’язку голова райдержадміністрації провів щотижневу оперативну нараду, на якій були обговорені доручення голови облдержадміністрації та вказано на необхідність їх виконання.

В ході наради вирішувалось питання щодо стану заборгованості в районі з електроенергії.

Окремо було надано ряд доручень, щодо проведення міжрайонної Спартакіади серед працівників районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, присвяченої Дню Державного Прапора України та 25-й річниці незалежності України.

Вячеслав Івашин приділив особливу увагу стану придбання підручників для 4-7 класів до загальноосвітніх закладів району. Кошти для закупівлі були виділені раніше, але на даний час школи не укомплектовані ними.

Тетяна Коник ознайомила присутніх з планом основних подій та заходів в Ніжинському районі на робочий тиждень.

За підсумками наради головою райдержадміністрації надано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю