back

Лосинівська школа невдовзі буде з новими вікнами

21 липня 2016

За рахунок коштів Державного фонду розвитку регіонів цього року у Ніжинському районі, а саме в Лосинівській ЗОШ та Ніжинській центральній районній лікарні буде проведено заміну старих вікон на металопластикові та розпочато роботи по будівництву дитячого садка в с. Ніжинське.

Як проходить підготовка школи у Лосинівці до нового навчального та опалювального року вирішив перевірити голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Участь у робочій поїздці взяли також перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак та начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Марія Носенко. Разом вони оглянули приміщення їдальні, спортивної зали, коридорів та класів, де відбудеться заміна вікон. Державний фонд розвитку регіонів виділив для школи близько 1 млн. грн., цих коштів вистачить не менш, як на 200 вікон.

До капітального ремонту школи долучаться і підприємства Лосинівки. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступник Сергій Батрак разом з заступником голови правління КСП АФ «Лосинівська» Ігорем Громовим визначилися з об'ємом ремонтних робіт у спортивній залі та на ганку школи.

Усі роботи мають бути завершені до початку нового навчального року, - наголосив Вячеслав Івашин, - наступного року потрібно буде привести до ладу фасад закладу, адже Лосинівська школа в майбутньому стане опорною, тому вона повинна мати гарний, сучасний вигляд.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю