back

Перше спільне засідання робочої комісії та робочої групи з питань призначення адресних соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

20 липня 2016

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08 червня 2016 року № 365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» та розпорядженням голови райдержадміністрації була створена робоча група для перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб.

Метою роботи групи є здійснення додаткового контролю фактичного місця проживання/перебування на території Ніжинського району внутрішньо переміщених осіб та проведення роз’яснювальної роботи серед них щодо необхідності повідомлення органів соціального захисту населення та сільських, селищних рад про зміну місця проживання.

19 липня відбулось перше спільне засідання робочої комісії та робочої групи з питань призначення адресних соціальних допомог, пільг на житлово-комунальні послуги та соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за головуванням заступника голови райдержадміністрації Оксани Мелашенко.

Протягом засідання було розглянуто справи щодо видачі довідок про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб для призначення їм соціальних допомог, а також про уточнення їх фактичного місця проживання/перебування на даний час. За результатами розгляду прийняті відповідні рішення.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю