back

Виїзна нарада з водіями шкільних автобусів

19 липня 2016

18 липня на території НВК «Лосинівський» відбулась нарада голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина з водіями, котрі здійснюють перевезення школярів району. Участь у нараді взяли заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко та головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Людмила Івашко. Головним питанням зустрічі було з»ясування усіх нагальних проблем з автобусами, потреб у запчастинах та покращення матеріально-технічної бази. Усі шкільні транспортні засоби потребують ремонту, - говорили під час наради присутні водії з Вертіївки, Лосинівки, Крут, Перемоги, Великої Кошелівки, Сального. Абсолютно усі автобуси потребують заміни вогнегасників, аптечок, масла, антифризу, деякі – акумуляторів, радіаторів, паливних баків тощо.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин зауважив, що цього року з бюджету району виділено 60 тис. грн. на ремонт автобусів, тому усі потрібні запчастини будуть закуплені, а автобуси відремонтовані до початку нового навчального року аби робота водіїв та підвіз школярів були максимально безпечними.

Крім того, деякі водії піднімали питання про облаштування оглядових ям, утеплення гаражів, а також доплату до заробітної плати за ненормований робочий день. Усі озвучені проблеми голова РДА узяв на особистий контроль.

Болючим питанням водіїв залишається стан доріг району. Щодо цього, Вячеслав Івашин повідомив: близько 2 млн. грн цього року виділено на ремонт шляхів, 5000 кв м дороги буде відремонтовано.

Заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела розмову з водіями щодо етики водія та його поведінки під час перевезення дітей.

Користуючись нагодою, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин зустрівся з директором НВК «Лосинівський» та поцікавився станом підготовки закладу до нового опалювального та навчального року. Петро Костюченко доповів: поточні ремонтні роботи у класах майже завершені, відбувається заготівля дров на зиму.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю