back

Підготовка до проведення міжрайонної Спартакіади серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування

18 липня 2016

18 липня під головуванням голови районної державної адміністрації Вячеслава Івашина відбулось засідання робочої групи щодо підготовки до проведення міжрайонної Спартакіади серед працівників районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, присвяченої Дню Державного Прапора України та 25-й річниці незалежності України.

У склад робочої групи увійшли: заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер, головний спеціаліст ФСТ „Колос” Олексій Чернета, начальник відділу культури райдержадміністрації Антоніна Залозна, начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Алемша, головний лікар Ніжинської центральної районної лікарні Юрій Солодько, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Вадим Шелест, начальник управління агропромислового розвитку Марія Носенко.

Основним завданням проведення спартакіади є пропаганда та популяризація здорового способу життя, а також залучення державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування до участі у спортивних заходах, організації активного відпочинку та дозвілля, зміцнення здоров’я та фізичної загартованості. У Спартакіаді братимуть участь збірні команди районних державних адміністрацій, районних, селищних та сільських рад Чернігівської області. Спартакіада буде проводитись у формі змагань з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, перетягування канату - у відповідності з правилами спортивних змагань з видів спорту, затвердженими в установленому порядку.

Зокрема були обговорені питання медичного та фінансового забезпечення, підготовка сценарію проведення змагань, розміщення виїзної торгівлі. За результатами засідання Вячеслав Анатолійович надав ряд завдань та доручень присутнім членам робочої групи.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю