back

Розширена нарада щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району

18 липня 2016

18 липня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів, структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району. Участь у нараді взяли заступники голови Сергій Батрак та Оксана Мелашенко.

Першочергово було проаналізовано стан виконання доручень даних головою райдержадміністрації на минулій нараді.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ інформували про стан справ у підвідомчих галузях, проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Важливі та актуальні питання, які обговорювались на нараді стосувались виконання Програми соціально-економічного розвитку району за підсумками І півріччя, ходу збирання ранніх зернових, підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до опалювального періоду, проведення ремонтних робіт у навчальних закладах, соціального захисту громадян, пільгового перевезення пасажирів автомобільним транспортом, захисту прав дітей, соціального супроводу сімей в складних життєвих обставинах, оздоровлення дітей пільгових категорій тощо.

Крім того, було порушено ряд проблемних питань, які потребують відповідного реагування та на вирішенні яких особливу увагу акцентував голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Серед них: виплата в повному об’ємі заробітної плати, відпускних та оздоровчих працівникам освіти та охорони здоров’я, фінансування ремонту шкільних автобусів, ремонту рентгенівського апарату в Ніжинській ЦРЛ, забезпечення повноцінного функціонування фельдшерсько-акушерських пунктів в окремих населених пунктах з метою надання якісних медичних послуг жителям сіл.

Також був узгоджений план основних заходів на поточний тиждень.

Підвівши підсумки наради, голова райдержадміністрації дав конкретні доручення присутнім керівникам для їх безумовного виконання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю