back

Продовжується перевірка фельдшерських пунктів щодо підготовки до осінньо-зимового періоду

15 липня 2016

14 липня відбулась робоча поїздка заступника голови райдержадміністрації Оксани Мелашенко з головним лікарем КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Іваном Бондарем щодо підготовки фельдшерських пунктів до осінньо-зимового періоду та проведення поточних ремонтних робіт.

В ході поїздки вони відвідали фельдшерські пункти сіл Яблуневе та Велика Кошелівка, які потребують ремонту приміщення та заміни вікон. Також було виявлено, що в селі Велика Кошелівка недостатня кількість твердого палива для опалювання в зимовий період.

Потім відвідали ФАП в с. Мала Кошелівка, який потребує капітального ремонту електропроводки. Через постійні збої подачі електроенергії можуть виникнути проблеми зі зберіганням медикаментів.

Іван Іванович взяв під контроль питання та вказав на недоліки, які необхідно виправити власними зусиллями працівників ФАПів, щодо подальшої реконструкції та ремонту приміщень закладів первинного рівня надання медичної допомоги.

У Дуболугівці зустрілися з сільським головою Русланом Острянко. У ході зустрічі обговорили питання фінансування ФАПу та опалення його в зимовий період. Також потрібно зазначити, що вцілому перевірені фельдшерські пункти в належному стані та укомплектовані медикаментами для надання невідкладної медичної допомоги населенню району.

За підсумками робочої поїздки Оксаною Мелашенко та Іваном Бондарем було надано ряд доручень щодо забезпечення якісної і доступної медико-санітарної допомоги мешканцям сільських населених пунктів району.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю