back

Фінальні змагання з важкої атлетики «Хто ти, майбутній олімпієць?»

11 липня 2016

Під таким гаслом відбулися фінальні сільські спортивні змагання Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» із важкої атлетики. Для участі в них у Скадовськ (Херсонська обл.) з’їхалося понад 150 спортсменів із 19 областей України віком до 15 років. Серед них - команда Чернігівщини, до якої ввійшли й лосинівські спортсмени.

Організатори потурбувалися про те, щоб юні спортсмени не тільки мали належні умови для змагань, а й гарно відпочили - дітей поселили біля моря, забезпечили гарячим харчуванням. Це створювало відповідний настрій і надихало на боротьбу.

Особливістю змагань було те, що в командний залік зараховували результати десяти учасників команди. Наша команда виступала у неповному складі (7 чоловік). Але, не зважаючи на такі обставини, вони проявили неабияку силу волі й характер, вмотивовану відповідальність. А тому й перевершили свої попередні особисті рекорди від 3-х до 10-ти кілограмів. Це додало їм залікових балів.

Троє спортсменів зайняли призові сходинки на п’єдесталі пошани. Владислава Циганок виборола перше місце, Ірина Шинець – теж вихованка обласної ДЮСШ, посіла почесне третє місце, як і наша спортсменка Тамара Сириця. Високі результати і в решти лосинівських юніорів - Анастасії Никон, Владислава Постола, Олександра Бойка та Артема Момота. Це дозволило команді Чернігівщини посісти дев’яте місце із 20 можливих.

Узяти участь у змаганнях лосинівські важкоатлети, вихованці Ніжинської районної ДЮСШ, мали змогу завдяки підтримці Ніжинської райдержадміністрації, Лосинівської селищної ради та батьків. Тож, зі спортивними досягненнями вас, юні друзі! Веселих вам канікул і нових перемог!

Тренер районної ДЮСШ Віталій Могильний