back

Малі дослідники містечка KidsWill

09 червня 2016

Недільний ранок 5 червня для вихованців пришкільних таборів сіл Талалаївки та Великої Дороги був сповнений турбот – планувалась екскурсійна поїздка до м. Києва. Гарна погода та масивні лантушки, дбайливо зібрані мамами, тільки піддавали завзяття.

Дві години дороги пройшли дуже швидко, і 30 таборян разом з вихователями опинились у містечку професій KidsWill. Це – унікальне місце, яке дає змогу враз подорослішати – ходити на роботу, отримувати за це гроші і (найголовніше!) витрачати їх на свій розсуд.

Талалаївчани та великодоріжці, як справжні селяни, уподобали роботу на тваринницькій фермі. Справді, наші діти змалку привчені до роботи, і тут вони, без перебільшення, найкращі! Подоїти корову – будь ласка, погодувати, доглянути живність – без проблем. А чи можна десь проявити інші таланти? Звичайно – у диво-місті є можливість стати ким завгодно: перукарем, продавцем, ветлікарем, журналістом, рятувальником...

Діти вподобали роботу на "Новій Пошті" – червона форма личить якнайкраще. Ще одне віяння часу – наша нова поліція. Умить виростає кількість бажаючих спробувати себе у ролі "копа", розшукуючи осіб, які "переховуються" від правоохоронців на просторих "вулицях" міста. Горіли очі у дівчаток-перукарів, а в цей же час хтось опановував і знайому всім, у кого мама строга, професію – прибиральника...

Час промайнув швидко. І ось діти, втомлені і сповнені вражень, витративши свої чесно зароблені "фунти" на розваги, вирушили у зворотню дорогу. Усі вони, а ще вихователі та керівництво школи вдячне перевізнику в особі ФОП Солобай Світлани Миколаївни за якісний сервіс та постійну готовність до співпраці.

Фотопідбірка внизу не передає усієї повноти вражень від екскурсії. А попереду в нас – нові зустрічі й знайомства, розваги, подорожі. Літо триває!

За інформацією відділу освіти Ніжинської РДА